Emberek vagyunk
2015-11-24 19:49

Emberként sokszor úgy élünk mintha örökké élnénk. Létezünk, de elfelejtünk megélni, legfőképp pedig elfelejtünk önmagunkra figyelni. Olyan dolgokra pazaroljuk a tetteinket, a gondolatainkat, az érzéseinket, amik önmagunk tönkretételéhez vezetnek. 

Egy idő után jönnek a fizikai jelzések, de nem foglalkozunk vele. Talán elmegyünk orvoshoz, ahol jó darabig semmit nem tudnak megállapítani - még nem azért fáj, mert betegek vagyunk, hanem azért, mert ha így folytatjuk, betegek leszünk. Végül ez is eljön, és a sok éves mellkasi fájdalom, gyomorfájás, fejfájás, vagy bármi más egy sokkal komolyabb szintre lép. Várjuk az instant megoldást arra, amit évek alatt tettünk magunkkal. De a megoldást kívülről várjuk.

 

A változáshoz idő kell, mondják. Valójában nem a változáshoz kell az idő, hanem ahhoz, hogy elhiggyük magunkról, képesek vagyunk másképp élni. Képesek vagyunk önállóan boldogok, egészségesek lenni. A változás egy pillanat, egy döntés eredménye: azé a pillanaté, amikor elhisszük hogy képesek vagyunk megtenni. Nemcsak azt kell tudni, hogyan nem akarunk élni, hanem azt, hogyan akarunk élni. Ha ezt megfogalmazzuk, megnyílnak a kapuk, csak a jeleket kell figyelnünk: semmi sem véletlen.

 

Nap mint nap megküzdünk mindannyian a boldogságunkat sokféleképp hátráltató tulajdonságainkkal. Valójában mind arról szól, hogy valamilyennek tartjuk magunkat és ettől a képtől nem akarunk szabadulni. Ha ezt a képzetet elengedjük, szabadok leszünk. Jobbulást!

Címkék:
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Még nem érkezett hozzászólás
Név:*
E-mail:*
Hozzászólás:*
Ellenőrző kód:*
Ellenőrző kód:*
 
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

 

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; selyemfűméz; szolidágóméz, vegyes virágméz; lépesméz; 
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; viaszdíszek; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz csepp; propoliszos méz. 
VIRÁGPOR: szárított virágpor.

 

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA 2015.07-TŐL

 

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.