Szállítási információk Budapestre

Szállítás Következő szállítás: 2020. június 1-i hét közepe. Telefon Szállítás munkaidőben! Előtte nap sms-ben értesítjük!
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2020. június 1. 15:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: Új cím választása    
Propolisz csepp
Nincs készleten
Ajánlott alkalmazás: immunerősítés, sebek kezelése

Árlista pdf formátumban

Nálunk a családban aki érzi hogy kezd legyengülni, azonnal propoliszos kúrával igyekszik megelőzni a bajt. Ez legtöbbször sikerül is.

A tinktúrát nem forró italba vagy kuckacukorra csepegtetve, mézbe keverve használhatjuk belsőleg. A sebeket bekenve szebben és gyorsabban gyógyulnak akár a szájsebek, akár külső bőrfelületi sérülések.

Immunerősítőként fogyaszthatjuk rendszeresen, esténként kb. 20 cseppet. Betegség kezelésekor felvihetjük az adagot napi 2-3 x 50 cseppre is. A pontos adagolásról lentebb olvashat.

FIGYELEM! Propolisz tinktúránkba a megszokott propolisz mennyiség dupláját tesszük (40 g / dl), így növelve hatóanyag tartalmát. Az adagolást ezért óvatosabban kezdjük mint a máshonnan beszerzett propolisszal.

A propoliszról bővebben >>>

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet Budapestre melyet személyesen szállítunk ki, a legtöbb kerületbe ingyenesen.
 
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz csepp; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.