Szállítási információk

Szállítás Következő szállítás: 2020. október 5-i hét közepe. Telefon Szállítás hetente, munkaidőben, Magyarországra! A GLS a szállítást megelőző napon és a szállítás napján is SMS-ben küld értesítést a kiszállításról.
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2020. október 5. 12:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: 1 800 Ft    Ingyenes szállítás 25 000 Ft -tól
Propoliszos méz
Nincs készleten

Alkoholmentes termék! 

Propoliszos akácmézünk ötvözi a propolisz és a méz jótékony hatásait. Kiváló torokfertőtlenítőnek, gyomorpanaszokra, immunerősítőnek. Külsőleg sebekre, gyulladásokra nagyon ajánlott.

  

Adagolása nagyon egyszerű:

Egy üveg méz 250 gramm és 250 csepp (10-12 ml) tinktúra hatóanyagát tartalmazza.
Azaz minden gramm mézre 1 csepp tinktúra jut. Egy csapott teáskanál méz kb. 10 gramm.

A napi adag így kicsiknek 1-2 teáskanál, felnőtteknek 4-5.

Használat előtt érdemes lehet egyet keverni rajta. A méz kivételes tulajdonsága, hogy mindent kidob magából, így a propolisz egy része is feljöhet a tetejére. 

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
KLÍMAMOSÁS, KLÍMASZERELÉS - Daikin, Rcool, Midea, Gree split klímák beszerzése, szerelése. Vigyázunk otthonára! Neofabrik kft.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: nyers propolisz; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.