Barion Pixel

Blog

Emberek vagyunk
2015-11-24 19:49

Emberként sokszor úgy élünk mintha örökké élnénk. Létezünk, de elfelejtünk megélni, legfőképp pedig elfelejtünk önmagunkra figyelni. Olyan dolgokra pazaroljuk a tetteinket, a gondolatainkat, az érzéseinket, amik önmagunk tönkretételéhez vezetnek. 

Egy idő után jönnek a fizikai jelzések, de nem foglalkozunk vele. Talán elmegyünk orvoshoz, ahol jó darabig semmit nem tudnak megállapítani - még nem azért fáj, mert betegek vagyunk, hanem azért, mert ha így folytatjuk, betegek leszünk. Végül ez is eljön, és a sok éves mellkasi fájdalom, gyomorfájás, fejfájás, vagy bármi más egy sokkal komolyabb szintre lép. Várjuk az instant megoldást arra, amit évek alatt tettünk magunkkal. De a megoldást kívülről várjuk.

 

A változáshoz idő kell, mondják. Valójában nem a változáshoz kell az idő, hanem ahhoz, hogy elhiggyük magunkról, képesek vagyunk másképp élni. Képesek vagyunk önállóan boldogok, egészségesek lenni. A változás egy pillanat, egy döntés eredménye: azé a pillanaté, amikor elhisszük hogy képesek vagyunk megtenni. Nemcsak azt kell tudni, hogyan nem akarunk élni, hanem azt, hogyan akarunk élni. Ha ezt megfogalmazzuk, megnyílnak a kapuk, csak a jeleket kell figyelnünk: semmi sem véletlen.

 

Nap mint nap megküzdünk mindannyian a boldogságunkat sokféleképp hátráltató tulajdonságainkkal. Valójában mind arról szól, hogy valamilyennek tartjuk magunkat és ettől a képtől nem akarunk szabadulni. Ha ezt a képzetet elengedjük, szabadok leszünk. Jobbulást!

Címkék:
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Még nem érkezett hozzászólás
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
SPACETRASH PÓLÓK - Buddhista pólók, magyar tervezés, kényelmes viselet.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.