Barion Pixel

Adatvédelem

I. Adatkezelő:

A honlap üzemeltetői:
Cserényi Zoltán őstermelő (6050 Lajosmizse Szent István utca 1., adószám: 75791041-1-23),
dr. Cserényi Péter őstermelő (6050 Lajosmizse Szent István utca 1., adószám: 71211293-1-23, NÉBIH FELIR: AA1708411),
dr. Cserényi Péterné őstermelő (6050 Lajosmizse Szent István utca 1., adószám: 75791066-1-23, NÉBIH FELIR: AA1708433),

továbbiakban Adatkezelő.

Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak, a 2016/679 EU rendeletnek megfelelően. Adatkezelő elérhetőségei

 

II. Adatkezelés jogalapja:

A mezfutar.hu honlapon történő vásárlás megvalósításának alapja a vásárló (érintett) önkéntes adatszolgáltatása. Az adatszolgáltatás szerződéses kötelezettségen alapul mely vásárláskor létrejön adatkezelő és érintett között. Az adatszolgáltatás elmaradásának következtében a megrendelt termékek kiszállítása meghiúsul.

 

III. Az adatkezelés célja:

- a vásárló kiszolgálása,

- rendelésről email küldése,

- rendelési adatok átadása a GLS Hungary kft-nek.

- a szállítás időpontjáról SMS küldése,

- számla és szállítólevél kiállítása,

- igény esetén online fizetés lefolytatása,

- regisztráció esetén későbbi időpontban való bejelentkezés a rendelés gyorsítása céljából,

- vásárlói igény jelzése esetén évi max. 4 db. hírlevél küldése melyről biztosított az egyszerű leiratkozás.

 

IV. Kezelt adatok köre: 

Vásárlás regisztráció nélkül:

- személyes adatok: név, cím, telefonszám, email cím, áfás számla esetén számlázási név, számlázási cím és adószám.

- vásárlás adatai: tranzakció száma, dátuma és időpontja, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége, vételára, fizetési módja.

 

Vásárlás regisztrációval:

személyes adatok: név, cím, telefonszám, email cím, áfás számla esetén számlázási név, számlázási cím és adószám.

- vásárlás adatai: tranzakció száma, dátuma és időpontja, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége, vételára, fizetési módja.

- felhasználói adatok: regisztráció időpontja, utolsó bejelentkezés, előző rendelések megjelenítése a felhasználó részére, hírlevél kérése / elutasítása

 

V. Adatkezelés időtartama:

a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően 8 év.

 

VI. Adatkezelő érdekei:

- Az értékesítés lefolytatásához, számlázáshoz adatkezelőnek szüksége van a IV. pontban részletezett Személyes adatokra és Vásárlás adataira.

 

VII. Személyes adatok címzettjei, adattovábbítás harmadik fél részére: 

  • Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyás fizetés esetén a Barion kft. (Barion Payment Zrt. 1117 Budapest Infopark sétány 1.) részére továbbításra kerül: a fizető azonosítója, a tranzakció összege, dátuma, időpontja. A bankkártya adatait kizárólag a Barion kft. kezeli.
  • Számla igény esetén e-számlázáshoz a Billsoft kft. (BillSoft Hungary Kft. 7523 Kaposfő, Kossuth L. u. 176.) részére kerül továbbításra: a számlázási név, cím, adószám, email cím, termékek megnevezése, mennyisége, vételára.
  • A rendelések kiszállítását a GLS Hungary kft. (2351 Alsónémedi GLS Európa 2.) végzi ezért a szállító cég részére adattovábbítás szükséges: név, cím, telefon, email. A futárszolgálat a kiszállítás időpontjáról SMS, email vagy telefonos értesítést alkalmazhat.

 

VIII. Adatbiztonság:

A honlap rendszerének egyedi fejlesztésű védelme van.

A kezelt adatok megtekintésére használt számítógép mindig a legfrissebb OSX operációs rendszert és annak beépített tűzfalát futtatja.

A mezfutar.hu honlapon jegyzett adatok technikai biztonságát folyamatosan ellenőrzi és nyomon követi a kiszolgáló szerver üzembentartója. Adatbázisba való betörési kísérlet esetén azonnal értesíti adatkezelőt, az érintettet, a hatóságokat, és a hatályos jogszabályok alapján eljár.

 

IX. Az érintett hozzájárulása:

A rendelés során kipipálva az "Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot" sort, a vásárló az adatvédelmi nyilatkozattal egyetért, a benne foglaltakhoz beleegyezését adja.

 

X. Adatvédelemmel kapcsolatos reklamáció, tájékoztatás kérése, hozzájárulás visszavonása:

- Érintett bármikor kérheti adatkezelőtől az adatainak törlését, módosítását a webshop adatbázisában a [email protected] email címen jelezve igényét. Érintett bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez való hozzájárulását, kérheti adatai kezelésének korlátozását és tiltakozhat az adatkezelés ellen. Érintett a felügyeleti hatósághoz panaszt nyújthat be.

- Érintett tájékoztatást kérhet adatkezelőtől a róla kezelt adatokról. Adatkezelő a kezelt adatokat gépen olvasható formátumban kiadja melyeket érintett szabadon felhasználhat.

- Érintett az e-számlázó programban nyilvántartott, adatkezelő által harmadik fél részére (www.billsoft.hu) továbbított adataival kapcsolatban szintén adatkezelőnél érdeklődhet. A számlák kibocsátásának és nyilvántartásának szabályaira az ÁFA törvény és annak rendelkezései vonatkoznak.

- Érintett a bankkártyás fizetéshez szükséges, vásárláskor megadott adataival kapcsolatban a Barion kft-t keresheti meg a www.barion.com honlapon keresztül.

 

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.