Adatvédelem

I. Adatkezelő:

A honlap üzemeltetője, Cserényi István (6050 Lajosmizse Szent István utca 9.) kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak, a 2016/679 EU rendeletnek megfelelően. Adatkezelő elérhetőségei

 

II. Adatkezelés jogalapja:

A mezfutar.hu honlapon történő vásárlás megvalósításának alapja a vásárló (érintett) önkéntes adatszolgáltatása. Az adatszolgáltatás szerződéses kötelezettségen alapul mely vásárláskor létrejön adatkezelő és érintett között. Az adatszolgáltatás elmaradásának következtében a megrendelt termékek kiszállítása meghiúsul.

 

III. Az adatkezelés célja:

- a vásárló kiszolgálása,

- rendelésről email küldése,

- a szállítás időpontjáról SMS küldése,

- számla és szállítólevél kiállítása,

- igény esetén online fizetés lefolytatása,

- regisztráció esetén későbbi időpontban való bejelentkezés a rendelés gyorsítása céljából,

- vásárlói igény jelzése esetén évi max. 4 db. hírlevél küldése melyről biztosított az egyszerű leiratkozás.

 

IV. Kezelt adatok köre: 

Vásárlás regisztráció nélkül:

- személyes adatok: név, cím, telefonszám, email cím, áfás számla esetén számlázási név, számlázási cím és adószám.

- vásárlás adatai: tranzakció száma, dátuma és időpontja, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége, vételára, fizetési módja.

 

Vásárlás regisztrációval:

személyes adatok: név, cím, telefonszám, email cím, áfás számla esetén számlázási név, számlázási cím és adószám.

- vásárlás adatai: tranzakció száma, dátuma és időpontja, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége, vételára, fizetési módja.

- felhasználói adatok: regisztráció időpontja, utolsó bejelentkezés, előző rendelések megjelenítése a felhasználó részére, hírlevél kérése / elutasítása

 

V. Adatkezelés időtartama:

a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően 8 év.

 

VI. Adatkezelő érdekei:

- Az értékesítés lefolytatásához, számlázáshoz adatkezelőnek szüksége van a IV. pontban részletezett Személyes adatokra és Vásárlás adataira.

 

VII. Személyes adatok címzettjei, adattovábbítás harmadik fél részére: 

  • bankkártyás fizetés esetén a Barion kft. (Barion Payment Zrt. 1117 Budapest Infopark sétány 1.) részére továbbításra kerül: a fizető azonosítója, a tranzakció összege, dátuma, időpontja. A bankkártya adatait kizárólag a Barion kft. kezeli.
  • Számla igény esetén e-számlázáshoz a Billsoft kft. (BillSoft Hungary Kft. 7523 Kaposfő, Kossuth L. u. 176.) részére kerül továbbításra: a számlázási név, cím, adószám, email cím, termékek megnevezése, mennyisége, vételára.
  • A rendelések kiszállítását Cserényi István végzi ezért szállító cég részére adattovábbítás nem szükséges.

 

VIII. Adatbiztonság:

A honlap rendszerének egyedi fejlesztésű védelme van.

A kezelt adatok megtekintésére használt számítógép mindig a legfrissebb OSX operációs rendszert és annak beépített tűzfalát futtatja.

A mezfutar.hu honlapon jegyzett adatok technikai biztonságát folyamatosan ellenőrzi és nyomon követi a kiszolgáló szerver üzembentartója. Adatbázisba való betörési kísérlet esetén azonnal értesíti adatkezelőt, az érintettet, a hatóságokat, és a hatályos jogszabályok alapján eljár.

 

IX. Az érintett hozzájárulása:

A rendelés során kipipálva az "Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot" sort, a vásárló az adatvédelmi nyilatkozattal egyetért, a benne foglaltakhoz beleegyezését adja.

 

X. Adatvédelemmel kapcsolatos reklamáció, tájékoztatás kérése, hozzájárulás visszavonása:

- Érintett bármikor kérheti adatkezelőtől az adatainak törlését, módosítását a webshop adatbázisában a [email protected] email címen jelezve igényét. Érintett bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez való hozzájárulását, kérheti adatai kezelésének korlátozását és tiltakozhat az adatkezelés ellen. Érintett a felügyeleti hatósághoz panaszt nyújthat be.

- Érintett tájékoztatást kérhet adatkezelőtől a róla kezelt adatokról. Adatkezelő a kezelt adatokat gépen olvasható formátumban kiadja melyeket érintett szabadon felhasználhat.

- Érintett az e-számlázó programban nyilvántartott, adatkezelő által harmadik fél részére (www.billsoft.hu) továbbított adataival kapcsolatban szintén adatkezelőnél érdeklődhet. A számlák kibocsátásának és nyilvántartásának szabályaira az ÁFA törvény és annak rendelkezései vonatkoznak.

- Érintett a bankkártyás fizetéshez szükséges, vásárláskor megadott adataival kapcsolatban a Barion kft-t keresheti meg a www.barion.com honlapon keresztül.

 

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet Budapestre melyet személyesen szállítunk ki, a legtöbb kerületbe ingyenesen.
 
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz csepp; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.