Adatvédelem

I. A honlap üzemeltetője, Cserényi István kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

II. A mezfutar.hu honlapon történő vásárlás megvalósításának alapja a vásárló önkéntes adatszolgáltatása. Az adatkezelés célja a vásárló kiszolgálása.

III. Kezelt adatok köre: tranzakció száma, dátuma és időpontja, áfás számla esetén név, cím és adószám, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége, vételára, fizetési módja.

IV. Adatkezelés időtartama: a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően 8 év.

V. Adattovábbítás: 

  • bankkártyás fizetés esetén a fizető azonosítója, a tranzakció összege, dátuma, időpontja a Barion kft. (Barion Payment Zrt. 1117 Budapest Infopark sétány 1.) részére
  • számla igény esetén a számlázási név, cím, adószám, termékek megnevezése, mennyisége, vételára a Billsoft kft. (BillSoft Hungary Kft. 7523 Kaposfő, Kossuth L. u. 176.) részére.

A rendelések kiszállítását Cserényi István végzi ezért szállító cég részére adattovábbítás nem szükséges.

 

Online fizetés
Webáruházunkban házhozszállítással rendelhet Budapestre. Árlista pdf itt.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz; lépesméz;
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz csepp; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.