Barion Pixel

Méhész szótár

Szöktető

SzöktetőA rakodó kaptárban lehetőségünk van fiókonként elvenni a mézet. A mi rendszerünkben ez azt jelenti hogy egyszerre 10 keretet veszünk el azok külön mozgatása nélkül. Így a mézelvétel 20-30x gyorsabb, mintha egyenként vennénk el a kereteket.

A technológia alapja a szöktető. A szöktető egy fiókok közé helyezhető alkatrész, amin kis lyukak vannak úgy kialakítva, hogy a méhek csak lefelé tudjanak menni. Ezt tesszük be a legfelső, mézzel telt fiók alá, a méhek lemennek, mi pedig méhmentesen levesszük a mézes fiókot.

Kapcsolódó kifejezések
« Vissza a szótárhoz
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
SPACETRASH PÓLÓK - Buddhista pólók, magyar tervezés, kényelmes viselet.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.