Barion Pixel

Blog

Vírushelyzet
2020-03-31 08:05

Szerettük volna biztosítani vásárlóink folyamatos ellátását, sokat gondolkodtunk a helyzeten. Végül a szállítás beszüntetése mellett döntöttünk. Időtartama egyelőre ismeretlen, a rendelés újbóli lehetősége ki lesz hirdetve. 

Olyan esetekről hallunk közvetlen környezetünkből, amik azt sugallják, egy korosztály sincs biztonságban. A futárkodás is veszélyt jelent, a vásárlóra és a szállítóra egyaránt.

Aggódunk több okból kifolyólag:
- ha észrevétlenül fertőzhet az ember, hogyan garantáljuk az Önök egészségét?
- vigyázunk ahogy tudunk, de mi garantálja a mi családunk egészségét?
- kórházi kezelés esetén ki menti meg a méhállományunkat a pusztulástól?

Ezek azok a kérdések amikre nincs válasz. Minden online rendelés a kockázatot növeli. Itt az ideje, hogy akár egyszerűbb ételekkel bespájzolva mindenki otthon pihenjen a következő pár hétben.

Annál hamarabb túl leszünk rajta. Jó egészséget kívánunk!

 

Címkék: koronavírus
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
Még nem érkezett hozzászólás
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.