Barion Pixel

Blog

Csomagküldéssel szállítunk
2020-04-29 11:30

Jelentős változás történt a kiszállítással kapcsolatban. 

 1. Szállítás: a jelenlegi helyzet fennállásának ideje kérdéses ezért a szállításhoz a GLS csomagküldő szolgáltatását vesszük igénybe. A szállítás ugyanúgy hetente történik, szállítás előtti nap email és szállítás napján SMS értesítővel, 3 órás szállítási intervallumot megadva.

2. Doboz: készíttettünk - reményeink szerint törésbiztos - dobozokat, melyeknél arra törekedtünk hogy mentes legyen a műanyag térkitöltőktől. 

3. Költség: a szállítás költsége a dobozzal együtt nagyon magas, ennek nagyrészét mi vállaljuk át. A fennmaradó rész, ami vásárlóinkra hárul, 3.000 Ft. 

4. Az utánvét megnöveli a csomagfeladás költségét bruttó 550 Forinttal. Ha teheti, kérjük bankkártyával / átutalással fizessen.

A méhészet fennállása érdekében nem tudunk plusz egészségügyi kockázatot vállalni, egy családi karantén a csőd / méhpusztulás veszélyével jár. Köszönjük megértésüket!

 

Címkék: szállítás
Hozzászólások / Kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolunk /
József 2023-12-27 12:23
Dec.23án adtam fel rendelést : 6kg akác méz 3kg hársméz 20000ft feletti ingyenes szállítással. Visszajelzés nem érkezett udvözlettel
Csorba János 2022-11-29 19:08
Megyünk érte.
Anthony Smith 2022-10-02 11:23
What is your address
Egri Pál 2021-05-05 12:14
T. Cím! Önök kérik a vásárlókat, hogy lehetőleg bankkártyával fizessenek. Ennek ellenére ez a mai kézbesítéskor nem volt lehetséges /ezért infarktuson átesett feleségemnek duplán kellett 3 emeletet megtennie, nem esett jól neki/. Mi ennek az oka? Tisztelettel Egri Pál
Mézfutár 2020-10-21 09:37
Kedves Xénia! Elnézést, a hozzászólások nem voltak nyomon követve. Viszonteladóink saját árukon értékesítenek, az általuk fenntartott raktárkészletből, így ezt velük kell megbeszélni. Üdvözlettel: Cserényi István
Endrédi Xénia 2020-07-24 10:40
Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődnék, hogy a Bp. XII. ker. Márvány u-i üzletbe vállalnak-e kiszállítást díjmentesen. Üdvözlettel, Endrédi Xénia
Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet melyet a GLS futárszolgálat szállít ki többek között Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Dunakeszi térségében.
 
Ingyenes szállítás 20.000 Forinttól!
 
 
EGYEDI PÓLÓK - Céges pólók, egyedi pólók igényes tervezéssel.
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; 
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz; 
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: mézpumpa.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.