Szállítási információk Budapestre

Szállítás Következő szállítás: 2020. április 6-i hét közepe. Telefon Szállítás munkaidőben! Előtte nap sms-ben értesítjük!
Határidő Rendelési határidő: adott hétre 2020. április 6. 15:00-ig rendelhet!
Szállítási díj Szállítási díj: Új cím választása    
Hársméz
Nincs készleten
Kristályosodási hajlam: 3-4 hónap
Raktárkészlet állaga: Folyékony
Édesség: 8/10
Ajánlott alkalmazás: Magában, teába igen, kávéba kevésbé

Árlista pdf formátumban

A hársméz különleges ízű, erős aromájú, közepesen kristályosodó mézfajta. Íze miatt leginkább magában kanalazgatva, vagy teába kiváló, kávéba, ételekbe talán kevésbé mert nagyon elviszi az ízeket. Megfázásra, torokfájásra kiemelten használják.

A mézet adó nagylevelű hárs júniusban, a selyemfűvel majdnem egyidőben virágzik. Egyik állományunkat, 200 méhcsaládot szállítunk ilyenkor Somogyba. A többi család végigvárja a selyemfű virágzását Lajosmizse környékén. Csodálatos élmény a virágzó hárserdő már-már fojtogató illata, ahol fürdünk a természet ajándékában. A méhek rengeteg virágport gyűjtenek, a nektár hordása viszont nagyon változó: hiába a sok virág és az illat, előfordul hogy semmit nem ad az erdő.

A távolság és a teljesen véletlenszerű termésmennyiség jelentős költségnövelő tényező. Ez a hársméz árában meglátszik, mégis érdemes kipróbálni akár mint kulináris finomságot.

Online fizetés
Webáruházunkban termelői mézet rendelhet Budapestre melyet személyesen szállítunk ki, a legtöbb kerületbe ingyenesen.
 
Termékeink

Egészsége megőrzése érdekében mindig a világhírű magyar mézek egyikét vásárolja! Ha nem ismer megbízható terméket, kóstolja meg a mi mézünket!

MÉZEINK: Akácméz; hársméz; napraforgóméz; repceméz; vegyes virágméz;  
DÍSZCSOMAGOLT TERMÉKEK: Exkluzív díszdoboz, kóstolók, díszüveges méz.
MÉHVIASZ TERMÉKEK: méhviasz tömb; méhviasz tető;
PROPOLISZOS TERMÉKEK: propolisz csepp; propoliszos méz.
MÉZKINYERÉS ESZKÖZEI: Mézpumpa, mézcsurgató.

Mivel mi termelők vagyunk, aktuális készletünk mindig függ az azévi terméstől, hidegtől, melegtől, esőtől, szárazságtól, és még száz más tényezőtől...a méh az időjárásnak leginkább kiszolgáltatott haszonállat.